Tinerii care au fost găsiți decedați într-o locuință din Târgu Jiu erau elevi și urmau să se căsătorească anul viitor. „Este o tragedie pentru localitatea noastră“

14246

Tinerii care au fost găsiți decedați în această dimineață într-un imobil din municipiul Târgu Jiu erau elevi în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Henri Coandă“. Cosmina Teodora Șomâcu, în vârstă de 18 ani, și Marius Iulian Poenaru, de 19 ani, erau din localitatea Tismana. Cei doi se logodiseră și planificaseră nunta pentru anul viitor. Mai mult decât atât, fata era singurul copil la părinți, iar tatăl lucrează în străinătate pentru a-și întreține familia. Cei doi se pregăteau să susțină bacalaureatul. Conducerea unității de învățământ a precizat că tânăra învăța foarte bine.

Primarul orașului Tismana, Marian Slivilescu, spune că este o mare tragedie care a lovit localitatea:

Primarul orașului Tismana, Marian Slivilescu

Cei doi tineri locuiau cu chirie într-o garsonieră de pe strada Islaz, din apropierea școlii la care învățau. Aceștia au fost găsiți morți chiar de mama fetei, care a anunțat poliția. Decesul celor doi ar fi fost cauzat ce o intoxicația cu monoxid de carbon.

Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj

Medicii care au ajuns la fața locului au constatat decesul celor doi tineri.