Trei tineri din Craiova, arestați pentru trafic de droguri

319
sursa foto: antena1

DIICOT au anunţat, ieri, arestarea preventivă a 3 craioveni acuzaţi de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată. Aceștia au fost reţinuţi pe data de 1 august, iar ieri, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât ca ei să rămână în continuare în arestul IPJ Dolj.

„În perioada martie-august 2019, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpații S.H. şi M.A.F., împreună cu inculpatul I.M.C., au achiziționat cantități importante de canabis, pe care le-au comercializat pe piața ilicită din municipiul Craiova. În urma organizării unor acțiuni de prindere în flagrant, inculpații au fost surprinși în timp ce vindeau diferite cantități de canabis“, au explicat anchetatorii.

De asemenea, cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare, la locuințele celor trei au fost descoperite cantitățile de 1,8 kilograme de canabis şi 105 grame de rezină de canabis (haşiş). În plus, au mai fost ridicate patru dispozitive de mărunţit, cinci telefoane mobile, 1.050 euro şi 16.948 de lei.

sursa:antena1