Troleele din anii 90, schimbate

481
foto:arhivă

Primăria Municipiului Târgu Jiu promite că parcul auto al societăţii Transloc va fi reînnoit. Este vorba de un proiect amplu de modernizare a infrastructurii rutiere din municipiu, după cum a precizat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Finanţarea totală a proiectului de modernizare este de 35 de milioane de euro. Este vizată atât dotarea cu mijloace noi de transport, cât şi montarea de semafoare moderne. Acestea vor putea fi controlate şi de şoferii Transloc, pentru a nu exista probleme în respectarea programului mijloacelor de transport în comun.

Marcel Romanescu

Romanescu susține că în momentul în care vor exista autobuze şi troleibuze noi atunci cetăţenii vor putea să folosească intensiv transportul public.

Marcel Romanescu

Edilul spune că vor fi aduse treptat mijloace de transport noi în următorii ani. Proiectul privind modernizarea instalaţiilor folosite de troleibuze va fi unul de durată şi destul de costisitor, mai spune primarul din Târgu Jiu.

Marcel Romanescu

Municipiul Târgu Jiu este singurul oraș din țară în care mai circulă trolee din anii 90. Cetățenii, dar și șoferii s-au plâns în nenumărate rânduri de condițiile din mijloacele de transport.

Sofer

Călătorii spun că plătesc să circule cu mijloace de transport nesigure.

cetateni

Peste 70% din parcul auto al firmei de transport în comun din Târgu Jiu este bun de casat.