Tudor vrea să semneze ca primarul

334

Viceprimarul Adrian Tudor s-a plâns jurnaliștilor că nu este lăsat să semneze și el, în locul primarului, atunci când edilul lipsește din instituție, spunând că asta îngreunează eliberarea documentelor. Vicele este contrazis de edilul șef, care a declarat că a delegat atribuțiile, celuilalt viceprimar, Aurel Popescu, acesta având drept de semnătură, în lipsa sa. Vicele PSD, Adrian Tudor, propus pentru a candida la Primăria Tg Jiu, la următoarele alegeri, a intrat deja în campanie electorală și a început atacurile, la adresa primarului în funcție. Tudor junior a ieșit public, azi, cu o serie de atacuri la adresa lui Marcel Romanescu. Prima supărare: că nu este lăsat să semneze în locul primarului.

Adrian Tudor

Primarul Marcel Romanescu îl contrazice pe vicele PSD și susține că, atunci când nu se află în instituție, drept de semnătură are cel de-al doilea viceprimar, Aurel Popescu.

Marcel Romanescu

Altă supărare a vicelui Tudor a fost că primarul Romanescu a anunțat un eveniment cultural, în locul lui și că nu l-ar fi băgat în seamă pe directorul de la Centrul Brâncuși.

Adrian Tudor

Primarul îl contrazice din nou.

Marcel Romanescu

Adrian Tudor este unul dintre variantele PSD, pentru Primăria Tg Jiu, fiind susținut de nașul lui, liderul PSD, Florin Cârciumaru.