Un fast-food din Târgu-Jiu oferă mâncare gratis pentru oamenii străzii

22481

Un fast-food din municipiul Târgu-Jiu oferă mâncare gratis oamenilor sărmani.  Inițiativa a fost postată pe rețelele de socializare, iar, în doar două zile, anunțul a devenit deja viral,  făcând peste 150 de distribuiri. De asemenea, cuvintele de laudă la adresa acestui gest nu au întârziat să apară. „Felicitări, prea puțin spus!”, a scris unul dintre internauți. Patronul fast-food-ului, Lucian Alexandru Crasnaru, a declarat pentru Radio Târgu-Jiu că s-a gândit la această inițiativă împreună cu asociatul său, Răzvan Mihai Cormosi, iar din prima zi de când a făcut anunțul, peste 15 oameni ai străzii i-au călcat deja pragul.

Acesta este de părere că toți comercianții ar trebui să recurgă la acest gest, ținând cont că sunt foarte mulți oameni nevoiași care trăiesc pe străzi și nu au ce mânca.

Totodată, patronul a mai adăugat și faptul că oamenii fără adăpost pot alege ce vor ei să mănânce, fără a fi impuse anumite reguli. Ba mai mult, aceștia primesc și o băutură răcoritoare.

De asemenea, deși anunțul începe cu „vino cu un om al străzii, iar noi îi oferim ceva de mâncare”, Alexandru spune că majoritatea oamenilor fără adăpost au ajuns singuri, semn că această veste a ajuns deja la urechile celor sărmani.