Unii da, alții ba în PSD

349

Primarii PSD din Gorj au părerile împărţite când vine vorba de mitingul de sâmbătă din Piaţa Victoriei de la Bucureşti, acolo unde sunt aşteptate 100.000 de persoane. Un  exemplu în acest sens este edilul comunei Schela, Aristide Șerbănescu.

Aristide Șerbănescu

Fără frică de eventuale repercusiuni, Șerbănescu a afirmat pentru Radio Târgu Jiu că în campaniile electorale s-a vorbit despre altceva, nu despre proteste. Edilul a făcut subtil referire la faptul că preocuparile unui partid aflat la guvernare ar trebui să fie punerea în practică a promisiunilor făcute alegătorilor, nu organizările de proteste.

Aristide Șerbănescu

Există și localități în care se știe deja cine va merge să scandeze pentru PSD. În Peștișani s-au purtat discuții referitoare la miting și s-a ajuns la concluzia că participanții vor fi din rândul consilierilor și a pesediștilor cu ștate vechi. Protestatarii sunt cei care vor suporta cheltuielile cu deplasarea, susține primarul localității, Cosmin Pigui.

Cosmin Pigui

Președintele PSD, Liviu Dragnea a anunțat în presa centrală că protestul va începe sâmbătă de la ora 20:00 și se așteaptă la sute de mii de participanți. Scopul mitingului este unul împotriva abuzurilor.