Valentin Popa și Daniela Stricescu au demisionat din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

501

Valentin Popa și Daniela Stricescu și-au dat demisia, astăzi, din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Aceștia erau reprezentanți ai Consiliului Județean Gorj în cadrul organismului de conducere a spitalului.
Valentin Popa se afla în cadrul Consiliului de Administrație de la înființarea acestuia. Acesta a invocat motive personale în luarea deciziei.

Valentin Popa

Valentin Popa este consilier județean și președintele sindicatului Sanitas, dar și angajat al Spitalului Județean. Corpul de control al Ministrului Sănătății a constatat în raportul întocmit că exista o situație de incompatibilitate a acestuia. Valentin Popa a declarat că nu a demisionat din acest motiv, pentru că această situație a fost verificată de Agenția Națională de Integritate.

Valentin Popa

Demisia a fost anunțată în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Județean Gorj. Grupul consilierilor liberali aveau pregătit un proiect de hotărâre pentru revocarea celor doi reprezentanți, dar nu a mai fost nevoie de dezbaterea acestuia, ca urmare a demisiei acestora.

 Denisa Șuță, consilier județean PNL

Președintele Consiliului Județean Gorj, Mihai Popescu, a precizat că în ședința din luna decembrie vor fi desemnați noii reprezentanți ai Consiliului Județean Gorj în cadrul Consiliului de Administrație.

Mihai Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj