VIDEO: Primar filmat în timp ce transportă cu mașina de serviciu materiale de construcții pentru vila aflată în lucru

1229

Primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, a fost filmat, în urmă cu doar câteva zile, în timp ce folosea mașina de serviciu în scopuri personale. Acesta a fost surprins în timp achiziționa diferite materiale de construcții de la un magazin de profil din municipiul Târgu Jiu, iar produsele erau introduse în portbagajul autovehiculului Primăriei Albeni, condus de către primarul Stan. Acesta își construiește în cartierul Vădeni din Târgu Jiu o vilă.

Controversatul edil de la Albeni a fost implicat în numeroase scandaluri. Primarul Stan este cercetat penal în mai multe dosare, în urma mai multor sesizări. Fostul medic de la Centrul de permanență din localitate a depus o plângere împotriva lui pentru hărțuire și șantaj. De asemenea, trei salariate din primărie au depusă sesizări pentru purtare abuzivă. Două dintre salariate sunt trimise pe jos în sate îndepărtate pentru colectarea de taxe și impozite locale. Unii lucrători din cadrul Primăriei Albeni au renunțat și au demisionat, deoarece erau suspuși unor presiuni mari din partea primarului.

Ionuț Stan s-a alăturat, recent, Partidului Național Liberal. Conducerea organizației județene a anunțat că va susține campania electorală a președintelui Iohannis și va candida la alegerile locale din partea liberalilor.