VIDEO: Raluca Turcan, viitorul vicepremier care luptă împotriva…Justiției, dar și singura femeie care a uitat câți ani are

377
foto:arhivă

Raluca Turcan își vede visul împlinit, la 15 ani după ce a intrat în lumea politică. Aceasta e pe cale să devină vicepremier în Guvernul Ludovic Orban, sigur dacă cabinetul va trece de votul Parlamentului. Doamna Turcan are deja o carieră lungă în PNL, o evadare în PLD, urmată de o fuziune cu Partidul Democrat și o reîntoarcere, la matcă, în rândurile liberalilor, după fuziunea PDL. Reamintim că Turcan a reușit să se facă de tot râsul de câteva ori, în spațiul public. Deși membri PNL au susținut că luptă împotriva corupției, viitorul vicepremier, Raluca Turcan susținea că luptă împotriva…Justiției. Ba mai mult, emoționată sau din alt motiv, Turcan și-a uitat și vârsta în cadrul unei emisiuni TV.

 

Considerată una dintre apropiatele fostului premier și președinte al PNL, Theodor Stolojan, doamna Turcan, în vârstă acum de 43 de ani, a fost expert parlamentar și consilier al șefului PNL, după care a fost aleasă în 2004, deputat de Sibiu, funcție pe care o ocupă și în prezent, într-un al patrulea mandat.

sursa video: realitateatv