VIDEO șocant! Dejecțiile se varsă în Jiu

748

Aparegio promite servicii de calitate cetățenilor din municipiul Târgu Jiu, însă realitatea este alta. Societatea de apă și canal golește buzunarele târgujienilor prin facturile grosolane pe care le emite lună de lună. Consilierul PNL, Victor Banța aduce probe care confirmă faptul că dejecțiile sunt aruncate în Jiu. ” Au explicat lucruri fără cap și fără coadă”, susține liberalul. Declarația acestuia vine în urma comunicatului de presă emis în urmă cu 4 zile de către Aparegio.

Victor Banța

Victor Banța mai spune că ”nămolul” nu poate fi deshidratat, așa cum susțin reprezentanții societății de apă și canal din Târgu Jiu. Acest procedeu se face cu ajutorul unor centrifuge, achiziționate, dar nu au fost montate.

Victor Banța

Consilierul Aparegio, Ion Iliescu, contrazice cele spuse de societatea de apă și canal în comunicatul de presă, precum că dejecțiile ajung o parte la Curtișoara și o parte la Polaris și că ar trebui să existe foi de parcurs pentru a demonstra acest lucru.

Ion Iliescu

Odată cu plusarea în facturile noastre, banii sunt mai mulți și trebui cheltuiți. Astfel, pe teren sunt trimise câte două angajate ce se ocupă cu încasarea utilităților. De aici, se înțelege că societatea de apă și canal își permite ”luxul” de a trimite câte doi casieri ”de mânuță” în același timp și loc, pentru a tăia o singură chitanță. De asemenea, societatea de apă și canal a trimis un comunicat de presă prin care neagă cele menționate mai sus.