Video: Un furt de lemne dintr-o pădure din Gorj, filmat și postat pe Facebook

1854

În plină epidemie de coronavirus, unii cetățeni nu au ținut cont și au mers în pădure pentru a sustrage lemne într-un mod ilegal. Conform unui filmuleț postat pe o pagină de socializare a unui gorjean, se observă cum pădurarul încearcă să-l convingă pe cel care filma, să stea la discuții și să oprească telefonul. Totul a avut loc în comuna Aninoasa, satul Costești. În acest caz, polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal.

Având în vedere aspectele semnalate în spațiul public, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au întocmit dosar penal, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragere de material lemnos. De asemenea, conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de acțiune al polițiștilor care s-au deplasat la fața locului”, se arată într-o comunicare a IPJ Gorj.

La furat de lemne împreună cu pădurarul Pașcu Constantin și Daianu Gabriel pe raza comunei Plopșoru sat Piscuri județul Gorj din pădurea ocolului silvic Turceni, direcția silvică Gorj iar șeful postului de poliție Buștean Răzvan Claudiu nu nu a confiscat motofierăstrău ,tractorul și căruța cu lemne , iar lemnele fiind transportate și descarcate în curtea pădurarul Pușcu Constantin șeful grupului!

Publicată de Valy Popescu pe Luni, 6 aprilie 2020

sursa: Facebook