Vin primele troleibuze la Târgu Jiu!

146

Vești bune pentru târgujieni! Noi troleibuze au fost achiziționate de municipalitate. Potrivit edilului Marcel Romanescu, contractul pentru primele 11 mijloacele de transport în comun a fost semnat astăzi. Astfel că, vechile trolee ale firmei Transloc vor fi trase pe dreapta. Anunțul a fost făcut de Marcel Romanescu, pe pagina sa de socializare.

,,Am semnat astăzi contractul cu firma SOLARIS pentru primele 11 troleibuze achiziționate prin unul dintre cele două proiecte pe fonduri europene dedicate modernizării transportului în comun. Anul acesta vom și primi o mare parte dintre noile mijloace de transport în comun. Curând vom avea finalizată documentația pentru celelalte 9 troleibuze prevăzute în acest proiect, urmând ca ulterior să implementăm și al doilea proiect care, pe lângă alte 15 mijloace de transport, prevede modernizarea infrastructurii și a bazei TRANSLOC.
Valoarea acestui prim proiect este de 49.130.757 milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro) din care municipalitatea cofinanțează cu 2%, adică 982.615,14 lei.